Beste klimaatvrienden! Succes smaakt naar meer!

Heel veel dank voor alle hulp om met #KiesKlimaat van klimaat een volwaardig verkiezingsthema te maken! We hebben er met veel vrienden wekenlang aan gewerkt, en uiteindelijk gezamenlijk een ijzersterke finale gecreëerd.

Is het ons gelukt? Ja, het is ons gelukt!! Meerdere partijleiders hebben van klimaat een onderwerp gemaakt. Kijk maar, in deze 2-minuten klimaatcompilatie van het NOS-slotdebat!

En dat is mede dankzij ons! Maar is dat genoeg? Nee, nu begint het pas. Wij gaan verder – en hopelijk met jou. Klimaat moet veel breder op de agenda van het nieuwe kabinet, en als samenleving moeten we breken met de klimaatdestructie veroorzaakt door fossiele energie. Dat betekent divesteren (loskoppelen van de fossiele industrie), en ook echt gezamenlijk in actie komen op de plekken waar dit het hardst nodig is!

Zet deze momenten goed in je agenda:  (excuus voor nogal veel facebook links)

Slotverzoek: een van onze initiatiefnemers (Dolf Mol) werkt aan mee aan de Energiecommissie. De ambitie? Nederland 100% duurzaam in 2030. Hier kun je tekenen! (vanaf vrijdag 17 maart)

Dank en we zien elkaar!

Dolf, Nichol, Liset & Rolf (namens vele anderen).

(Dit was een bewerkte versie van de laatste brief verzonden aan ondertekenaars van de petitie. We zullen proberen links te vinden die niet naar facebook wijzen, en nog enkele andere bijeenkomsten toevoegen.)

Leave a comment